TJÄNSTER

Nu växer behovet av snabbhet, och flexibilitet. Vi matchar Era behov med ett skräddarsytt totalkoncept för både företaget och individen.

Med vår breda kompetens och kunskap inom ledarskap och coaching har vi hjälpt många företag och deras anställda att lyckas.

Vi kan därför erbjuda Dig och ditt företag kundanpassade tjänster som hjälper till att skapa hållbara förändringar, glädje, lust och drivkraft.

Nedan presenteras våra tjänster. Om ni undrar över något är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information. Nuläge, verktyg och handling leder till ett Nyläge.

Föreläsningar

Vi inspirerar till nya tankar som hjälper till att skapa glädje, lust och drivkraft.

Våra föreläsningar ger inspiration och motivation genom att vi tar fram igenkännande händelser både från arbets- och privatlivet. Vi ger exempel på hur ett felaktigt tänkande kan stoppa positiva flöden och skapa stress och obalans. Föreläsningarna ger också verktyg som hjälper individen att bli framgångsrik i sin kommunikation.

Vi skapar målbilder som ger individen tillit till sin egen förmåga att kunna möta sin omvärld och lösa uppgiften.

Mentorskap/Det coachande ledarskapet

Vi arbetar utifrån ett nuläge till ett nyläge med fokus på möjligheter och handling. Vi stöttar och uppmanar till nya utmaningar som snabbare leder fram till önskat resultat och långsiktiga hållbara förändringar.

Ledarskapsutveckling

Vi erbjuder skräddarsydda seminarium/kurser för just din organisation där fokus läggs på att öka din ledarskapsförmåga för att skapa snabba resultat i organisationen.

Konflikthantering, kris och problemlösning

Vi hjälper till att kartlägga problemen och tar fram förslag på en handlingsplan både för grupper och på individnivå. Olika tekniker används i syfte att åstadkomma förändringar ifråga om tankar, känslor beteenden och handling.

Karriärcoaching

Genom coaching öka självkänslan, motivationen och initiativförmågan hos individen. Det ger en bättre självinsikt och större förmåga att marknadsföra sig själv. Varje program byggs upp utifrån individens förutsättningar och behov.

Teambuilding - Medarbetarutveckling

Att våga se olikheterna som en resurs alstrar liv till ett vinnande team.

För att skapa ett framgångsrikt företag behöver varje individ i företaget förstå vad den själv får konflikt med och få verktyg i hur man löser den för att kunna kommunicera och samarbeta med andra. Genom förståelse om vår egen situation och ansvar blir vi tillfreds och trygga inuti, vilket gör att vi får tillgång till hela vår kapacitet och därmed kan ställa den till företagets förfogande. Det skapar arbetsglädje, inspiration och utveckling.

Genom att vi behärskar konsten att kommunicera och samarbeta ökas förmågan till uppfinningsrikedom konstruktivt tänkande och problemlösning.

 

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa just ert företag att bli mer framgångsrikt:
0705-28 54 28 | lisbeth@limaledarskap.se

Tack för en livgivande föreläsning!
Den gav oss inspiration inför den mörka årstidens ankomst. Vi fick också många nya tankar inför framtiden.

Nöjda SEB-kontoret, Sisjön

Ett år efter din föreläsning kommer en medarbetare in och säger "Gud vad bra den föreläsningen var. Jag använder mig av insikterna som jag fick varje dag i mitt jobb"´." Föreläsningen satte stora avtryck i min organisation. Stort TACK!

Anna Bredberg, affärsområdeschef KappAhl

Vilket engagemang och vilken glädje! Vi blev alla tagna med storm!

Ulrika Abrahamsson, TeliaSonera Sverge AB


Är ni nyfiken på hur ert företag kan bli mer effektivt, från ledning till personal?

KONTAKTA OSS