REFERENSER

Nedan hittar ni några av våra referenser.

Föreläsningar

-"Tack! För igår. Det var en JÄTTE givande och trevlig kväll med många inspirerande budskap presenterat på ett proffsigt och roligt sätt. Grattis! Det här konceptet kan ni vidareutveckla hur mycket som helst, det ligger helt rätt i tiden. Trots att jag faktiskt var trött efter helgens bravader med först en 50-års fest och sedan ett ”cocktail party” inpå småtimmarna, så var jag mycket piggare när jag åkte hem på kvällen än när jag åkte till er. Birgitta hälsar och instämmer."

//Marie

-"Din föreläsning hjälpte mig att ta ett viktigt beslut: att köra själv. Jag är mkt nöjd med såväl föreläsningen som beslutet."

//Jenny

-"Stort tack för i fredags. Det gav helt klart inspiration och jag är helt säker på att vi kan använda oss av en hel del i vardagen här." 

//Helen

-"Tack för en inspirerande föreläsning igår!"

//Anne-Li

-"Tack för två värdefulla och underhållande timmar igår på Sparcoachmötet. Glada hälsningar"

//Lars ”Hübbe” Hübinette, HML Haga Mölndal Lastbilcentral

-"Tack för en riktigt inspirerade föreläsning i Göteborg förra veckan! Det kunde inte bli bättre. Tack igen!"

// Lotta Charlotta Nilsson, Projektledare Sparcoach 

-"Hej! Jag vill bara tacka dig såååå mycket för att du kom till vårt säljmöte. Alla tyckte att du var toppen!!"

// Annika Fritzén, Comwell AB

-"Tack för en livgivande föreläsning! Den gav oss inspiration inför den mörka årstidens ankomst. Vi fick också många nya positiva tankar inför framtiden."

//Nöjda SEB-kontoret, Sisjön

-"Ett år efter din föreläsning kommer en medarbetare in och säger "Gud va bra den föreläsningen var. Jag använder mig av insikterna som jag fick varje dag i mitt jobb." Föreläsningen satte stora avtryck i min organisation. Stort TACK!"

//Anna Bredberg, Affärsområdeschef - Kappahl

-"Vilket engagemang och glädje! Vi blev alla tagna med storm."

//Ulrika Abrahamsson, Teliasonera Sverige AB

"Tack för en helt fantastisk föreläsning i förra veckan på Arken!
 Jag tycker du var Helt SUVERÄN!!! Måste säga att du har vuxit ordentligt sedan jag såg dig i Linnéstaden - var det för ett halvår sedan eller var det mer?? Du var duktig då - men mera otrygg... nu var du PROFFS!!!!
Respons från mina kollegor : Inspirerande, rolig, coolt att du blandade vardagshändelser med yrkeslivets -
det var helt nytt grepp! Väldigt bra tyckte dom jag har hört. Mixen mellan dina modeller och teori-bilderna och
dina berättelser var riktigt bra. Alldeles lagom blandning. Så- ta åt dig!!! Det är bara att gratulera! Du har verkligen funnit en roll som passar dig Perfekt!!!"

//Marie Berglund Nilsson, Volvo Business Services AB

 

Ledarskapsutveckling

-"I mitt ledarskap med uppdrag att minska antalet medarbetare i teamet samtidigt som en effektivisering av nya arbetssätt infördes gav coachingen mig de verktyg som jag behövde för att själv kunna motivera, engagera medarbetare till fortsatt utveckling. För de medarbetare som kom i omställning ledde den coachningen till nya arbeten. Stort TACK!"

//Ulrika 

-"Jag har haft förmånen att arbeta med Lisbeth som min personliga coach / mentor och har även anlitat henne som föreläsare hos Biomet. Lisbeth har gett mig redskap som får mig att prestera bättre och växa som människa, både i mitt jobb och privat. Hennes bakgrund vid ledande befattningar inom Telia, har skaffat henne en mycket god kompetens och erfarenhet, att förstå de dagliga utmaningar som man möter som chef. Hon har med mycket goda resultat, stor erfarenhet att arbeta med utveckling av både chefer och personer i säljande befattning. Lisbeth har en fantastisk förmåga att använda sina kunskaper till att förmedla praktiskt användbara redskap, till de personer hon arbetar med. Jag vill lämna Lisbeth mina bästa rekommendationer, både som personlig coach, mentor och föreläsare."

// Hans Wallin, Biomet Orthopaedics AB

-"Takk for din  profesjonell hjelp i forbindelse med å utvikle Lederprogram for DnB NOR i Sverige. Du delte av din kompetanse, kunnskap og engasjement og resultatet ble et topp lederprogram. Du var en sterk bidragsyter til programmets innhold og form. Innholdselementer som lederverktøy, lederverdier, kultur og praktisk ledelse er du dreven i. Ditt smittende engasjement, store arbeidskapasitet og god innsikt i svensk forretningsdrift fikk oss  lett gjennom prosessen.  Takk igjen!"

//Jorunn Rummelhoff, HR, DnB NOR

Karriärcoaching

-"Genom coachande frågor började jag tänka i nya banor och utifrån detta hittade jag själv mina förmågor och kunde därmed skapa förutsättningar för en ny karriärväg. Jag fick genom coachingen nya perspektiv och infallsvinklar vilket gav mig energi och motivation. Nu har jag hittat mitt drömjobb! Det känns helt KANON!"

//TACK! Marianne

-"Tack för all hjälp jag fått, du har varit en riktig supercoach och vän!"

 //Kram Johan Holsner 

-"Tack för ditt stöd, kunskap, värme, skratt. Du kan konsten att lyfta upp och jag är så tacksam att jag fick möjlighet att lära känna dig  🙂 . Du får av mig en liten "lyckofant", något jag samlat på i hela mitt liv, så du kan minnas mig 😉 . Hoppas att vi håller kontakten.  TACK än en gång!!!!"

// Kramar Kikki Mårtensson

"Innan jag träffade Dig trodde jag verkligen inte att jobbcoaching kunde hjälpa mig. Jag hade inte fått speciellt gott intryck utav arbetsförmedlingen. Men redan efter första mötet ändrade jag min syn på coaching. Jag blev väldigt inspirerad utav Din erfarenhet och energi.   Jag utvecklades mycket mer än vad jag någonsin kunnat tro och lärde mig massor. Du är en underbar person och jag tror inte jag skulle ha lärt mig lika mycket hos någon annan coach."

//Kramar Karl-Fredrik

"Jag har fått ett bra stöd i mitt arbetssökande och känt ett engagemang för att jag skall lyckas, vilket hela tiden har gjort att jag har varit trygg och mått bra under perioden. Genom att få hjälp med att plocka fram mina styrkor och förmågaområden så hittade jag min väg som jag ville gå. 

Jag har fått energi och motivation att ligga i och hela tiden söka alla jobb utifrån min kompetens och också en säkerhet då jag blir kallad till intervju.

Tack vare gemensamt arbete med CV och personliga brev kan jag idag skriva dem på ett sätt som ännu starkare beskriver mig själv och mina kunskaper och jag tänker alltid utifrån vad jag kan tillföra företaget.

Nu har jag fått erbjudande om nytt jobb och har ytterligare några på G.

TACK Lisbeth!"

//Sandro Donatella

Hej

Vill på detta sättet framföra mina bästa och varmaste rekommendationer gällande Lisbeth Lundblad på företaget AB  LIMA Ledarskap. Tack Lisbeth för all proffsig hjälp med att skapa ett unikt CV, samt personlig coaching.

Första gången jag och Lisbeth fick kontakt sa det klick, Sedan ett halvår efteråt när jag gick ut som arbetssökande så träffades vi och känslan stämde med verkligheten.

För mig var Lisbeth en perfekt arbetscoach, varm, mogen och mycket proffsig. Söker du någon som arbetat i den verkliga företagsvärlden -Tveka inte att kontakta Lisbeth.

Tack för alla trevliga arbetstimmar vi fick tillsammans.

// Katarina Sjögren

 

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa just ert företag att bli mer framgångsrikt:
0705-28 54 28 | lisbeth@limaledarskap.se

Tack för en livgivande föreläsning!
Den gav oss inspiration inför den mörka årstidens ankomst. Vi fick också många nya tankar inför framtiden.

Nöjda SEB-kontoret, Sisjön

Ett år efter din föreläsning kommer en medarbetare in och säger "Gud vad bra den föreläsningen var. Jag använder mig av insikterna som jag fick varje dag i mitt jobb"´." Föreläsningen satte stora avtryck i min organisation. Stort TACK!

Anna Bredberg, affärsområdeschef KappAhl

Vilket engagemang och vilken glädje! Vi blev alla tagna med storm!

Ulrika Abrahamsson, TeliaSonera Sverge AB


Är ni nyfiken på hur ert företag kan bli mer effektivt, från ledning till personal?

KONTAKTA OSS