OM LIMA

Vision

LIMA Ledarskaps vision är att vara den bästa leverantörer för våra kunder när det gäller att inspirera till nya tankar som hjälper till att skapa glädje, lust och drivkraft för att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig affärsmarknad.

Vår affärsidé

Bidra till ökad lönsamhet för företag och ökad livskvalitet för individer genom att skapa en medvetenhet som föder optimala flöden i relationer och arbetsgrupper.

I LIMA Ledarskaps koncept finns instrumenten som hjälper såväl företag som privatpersoner att skapa positiva, långsiktiga och hållbara förändringar. Detta sker via föreläsningar, coaching och kurser. Företaget har även konsultverksamhet med inriktning mot marknadsföring och försäljning.

LIMA Ledarskap drivs av Lisbeth Lundblad som själv har stor erfarenhet av att leda i både med och motgång. 2007 blev hon nominerad till ”Årets chef” som tidningen CHEF anordnar.

 

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa just ert företag att bli mer framgångsrikt:
0705-28 54 28 | lisbeth@limaledarskap.se

Tack för en livgivande föreläsning!
Den gav oss inspiration inför den mörka årstidens ankomst. Vi fick också många nya tankar inför framtiden.

Nöjda SEB-kontoret, Sisjön

Ett år efter din föreläsning kommer en medarbetare in och säger "Gud vad bra den föreläsningen var. Jag använder mig av insikterna som jag fick varje dag i mitt jobb"´." Föreläsningen satte stora avtryck i min organisation. Stort TACK!

Anna Bredberg, affärsområdeschef KappAhl

Vilket engagemang och vilken glädje! Vi blev alla tagna med storm!

Ulrika Abrahamsson, TeliaSonera Sverge AB


Är ni nyfiken på hur ert företag kan bli mer effektivt, från ledning till personal?

KONTAKTA OSS